Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Консультації з питань пільгового фінансування та пошуку партнерів у програмах ЄС

25 Жовтня 2021 16:56

Консультації з питань пільгового фінансування та пошуку партнерів у програмах ЄС

Консультації з питань пільгового фінансування спрямовані на вирішення запитів підприємців/ць, що стосуються процесу підготовки та подачі документів на грантове фінансування програм ЄС, зокрема Програми «Горизонт Європа», а також налагодження співпраці та партнерства з бізнесом ЄС (EUROPEAN ENTERPRISE NETWORK (EEN)).

Окрім того, індивідуальна консультація експерта шляхом експрес-аналізу допоможе визначити, наскільки специфіка бізнесу відповідає умовам обраної грантової програми та надасть учасникам/цям рекомендації щодо підготовки компанії до залучення пільгового фінансування. В результаті 30-хвилинної консультації Ви отримаєте відповідь на Ваш конкретний запит, що стосується отримання пільгового фінансування та кооперації з ЄС.

Консультації проводять з 13 до 29 жовтня 2021 року.

Теми консультацій:

  • Проєкти для бізнесу Програми «Горизонт Європа».
  • Можливостей українських підприємств в рамках проекту ENN.

Цільова аудиторія:

  • Керівники/ці та власники/ці малого і середнього бізнесу (10+ працівників/ць або €100 тис. річного обороту).
  • Для бізнесу Західної України, Києва та Київської області.

Вартість участі: безкоштовно, завдяки спільному фінансуванню урядом Федеративної Республіки Німеччина і Європейським Союзом та підтримці GIZ.

Детальніше за посиланням.

Реєстрація

на заходи за посиланням.

Консультації організовані Клубом ділових людей Україна у рамках ініціативи COVID-19 БІЗНЕС-КЛІНІКИ проєкту «EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», що спільно фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини, і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності