Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Вебінар «Закупівлі в системі ООН в IT-сфері»

26 Жовтня 2021 16:07

Вебінар «Закупівлі в системі ООН в IT-сфері»

Рада експортерів та інвесторів при МЗС України та Постійне представництво України при ООН запрошують компанії взяти участь у вебінарі «Закупівлі в системі ООН в IT-сфері» та ознайомитися з особливостями закупівель установ системи ООН.

Наразі українські підприємства вже мають успішний досвід укладення контрактів з Секретаріатом ООН. Разом з тим можливим є розширення участі українських компаній у постачанні товарів і послуг.

Система ООН є найбільшим закупівельником серед міжнародних організацій. У 2020 р. Секретаріат ООН, спеціалізовані установи, фонди та програми ООН здійснили закупівлі на загальну суму 22,3 млрд. дол. США.

На сьогодні закупівлі в ІТ-сфері зайняли перше місце у закупівлях Секретаріату ООН із загальним обсягом в 393 млн. дол. США.

Кількість організацій системи ООН, з якими зараз працює український бізнес, зросла з 18 до 21. До того ж загальна кількість постачальників з нашої країни збільшилася вп’ятеро – з 528 до 1 698.

Вебінар відбудеться у віртуальному форматі (електрона платформа ZOOM) 29 жовтня 2021 р. з 16:00 до 18:00 (за київським часом) англійською мовою.

Зареєструватися для участі у заході можна за посиланням.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності