Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Запрошення на участь в Українському кластерному тижні

22 Квітня 2021 11:31

Запрошення на участь в Українському кластерному тижні

Офіс з просування експорту України запрошує у період з 26 до 28 квітня взяти участь в Українському кластерному тижні - онлайн-конференції промислових та високотехнологічних кластерів країн Східного партнерства, Східної Європи та України, метою якої є встановлення міцних партнерських відносин між кластерами та членами кластерів.

Програма включає презентації експертів, панельні дискусії та B2B-зустрічі партнерів. Основні теми конференції стосуються сфери цифровізації промислових МСП.

Спікери

Спікерами заходу виступлять провідні експерти кластерного розвитку та діджиталізації ЄС - з Бельгії, Франції, Австрії, Литви, з країн Східного партнерства представлені Грузія, Білорусь та Азербайджан.

Для кого

До участі запрошуються організації: промислові та високотехнологічні кластери (координатори кластерів та їх члени з України, країн Східного партнерства та Східної Європи), представники держав та інші policy makers на національному та регіональному рівнях - організації з підтримки бізнесу, розвиткові та інноваційні агенції, наукові та освітні установи.

Реєстрація

Ознайомитись з програмою заходу та зареєструватись можна за посиланням: https://industry4ukraine.net/clusterweek/

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності