Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Інформація щодо створення англомовного Каталогу виробничого та експортного потенціалу горіхового сектору України

29 Березня 2021 12:22

Інформація щодо створення англомовного Каталогу виробничого та експортного потенціалу горіхового сектору України

До створення англомовного Каталогу виробничого та експортного потенціалу горіхового сектору України запрошуються українські виробники та експортери волоського горіха та фундука, а також власники промислових горіхових садів.

Організатор ініціативи - проєкт International Trade Centre Ukraine «Сприяння виходу малих і середніх підприємств плодоовочевого сектору на зовнішні ринки та включення їх у ланцюжки доданої вартості» та національні партнери.

Інформаційний партнер - ДУ «Офіс з просування експорту України».

Мета створення каталогу – просування українських їстівних горіхів на зовнішніх ринках та підвищення впізнаваності українського продукту.

Каталог міститиме короткий опис стану і перспектив галузі, інформацію про наявні в Україні переробні та експортні підприємства, промислові горіхові сади.

Каталог буде презентовано під час міжнародних виставкових та інших спеціалізованих заходів за участі потенційних імпортерів, міжнародних і національних організацій з підтримки експорту та торгівлі.

Якщо ви хочете представити себе у каталозі, будь ласка, зв’яжіться з асистентом проєкту ІТС Ганною Сирчиною - (067) 290 96 61 або hsyrchyna@intracen.org.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності