Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Огляд ринку соусів та продуктів для приготування соусів Європейського Союзу

У 2022 році українські виробники почали більше експортувати соусів та продуктів для приготування соусів до країн Європи, наприклад в Німеччину, Польщу та Францію. Так, найбільшими субкатегоріями в українському експорті соусів є кетчуп та інші томатні соуси, а також категорія «інші», що містить майонез, заправки для салатів та смакові добавки. До вашої уваги аналіз потенціалу експорту до країн ЄС українських соусів та продуктів приготування соусів. Використовуючи таблицю за посиланням, Ви можете самостійно ознайомитись з наведеною статистикою та проаналізувати її.

Додаток до аналітичного огляду ринку соусів

Дослідження проведено у межах проєкту «Export Booster» Командою підтримки реформ Міністерства економіки України спільно з ДУ «Офіс з розвитку підприємництва та експорту», національним проєктом Дія.Бізнес за підтримки USAID «Економічна підтримка України», а також програми міжнародної співпраці EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП, яка спільно фінансується ЄС та урядом Німеччини і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. GIZ Ukraine.

Консультантами Проєкту «Економічна підтримка України» надана допомога у структуруванні дослідження, забезпечена експертна підтримка у роботі з інформацією та проблематикою галузі. Експерти Проєкту надають сприяння компаніям в укладанні експортних угод за широким колом продукції, зокрема здійснюють підтримку виробників соусів та продуктів для приготування соусів.

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності