Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Вебінар «Розширення експортних можливостей через сертифікацію IFS Food, BRCGS, FSSC 22000»

Дата:14 Липня 10:00 - 14:00
Тривалість: 4 години
Формат:Вебінар
Сектори: Харчова промисловість
Вебінар «Розширення експортних можливостей через сертифікацію IFS Food, BRCGS, FSSC 22000»

Про подію

Проєкт Export Booster запрошує виробників харчових продуктів, що експортують чи планують експортувати свою продукцію на вебінар «Розширення експортних можливостей через сертифікацію IFS Food, BRCGS, FSSC 22000». Захід відбудеться на платформі ZOOM.

Ключовий спікер: Анатолій Звон - міжнародний аудитор із сертифікації систем менеджменту харчової безпечності із 20 річним досвідом.

Обговоримо наступне:

  • кому і для чого необхідна сертифікація за міжнародними стандартами безпечності та якості харчових продуктів;
  • онлайн інструменти, які можна використовувати для пошуку інформації про необхідну сертифікацію;
  • вимоги західноєвропейських ринків щодо якості та безпечності продуктів харчування;
  • відмінності між стандартами, визнаними GFSI: IFS Food v7, BRCGS Global Standard Food Safety issue 9, FSSC 22000 v5.1;
  • особливості, вимоги та «дорожню карту» сертифікації за стандартом IFS Food;
  • досвід української компанії, яка нещодавно сертифікувалася за стандартом IFS Food.

Реєстрація на участь

Якщо форма відображається некоректно або не відображається взагалі, будь ласка, перейдіть за посиланням.

У разі виникнення додаткових питань звертайтеся до Олени Поперечної: opoperechna@gmail.com

Export Booster – ініціатива Міністерства економіки України, що реалізується Командою підтримки реформ Міністерства, за сприяння Проєкту USAID «Економічна підтримка України» у партнерстві Офісом з розвитку підприємництва та експорту, національним проєктом Дія Бізнес та платформою Nazovni (МЗС).

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності