Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Третя експертна зустріч: Можливості для українських виробників-експортерів молочної продукції на міжнародних ринках

Дата:24 Травня 14:00 - 16:00
Формат:Вебінар
Сектори: Харчова промисловість
Третя експертна зустріч: Можливості для українських виробників-експортерів молочної продукції на міжнародних ринках

Про захід

Долучайтеся до третьої експертної дискусії з серії заходів з підтримки та просування експорту молочної продукції в умовах війни «Можливості для українських виробників-експортерів на міжнародних ринках», яка відбудеться 24 травня о 14:00 онлайн, на платформі Zoom.

Під час заходу поговоримо про:

  • інструменти просування експорту та фінансової підтримки експортної діяльності бізнесу
  • перспективи FTA з ЄС та іншими країнами
  • особливості виходу на нові ринки
  • огляд потенційних ринків збуту для українських товарів
  • поліпшення бренду українських товарів на світових ринках

Для кого?

Експортерів молочної продукції, національних та міжнародних галузевих бізнес-об’єднань, компаній-трейдерів, експертів, консультантів та інших зацікавлених.

Спікери:

  • Жемойда Олександр, директор Департаменту торговельних угод та розвитку експорту
  • Ольга Гвоздьова, радниця директора Офісу з розвитку підприємництва та експорту
  • Юрій Шевчук, директор з розвитку молочного бізнесу, Olam Food Ingredients Ukraine
  • Руслан Рохов, радник ПрАТ «Експортно-кредитне агентство»

Програма

Час Тема
14:00 – 14:15

Інструменти просування експорту

Ольга Гвоздьова, радниця директора ДУ «Офіс з розвитку підприємництва та експорту»

14:15 – 14:30

Угоди про зону вільної торгівлі: поточні напрацювання Міністерства та перспективи

Жемойда Олександр, директор Департаменту торговельних угод та розвитку експорту

Питання та відповіді

14:30 – 14:45

Особливості виходу на нові ринки

Дмитро Унгурян, начальник Відділу обліку операторів ринку, ведення реєстрів управління державного контролю та обліку операторів ринку Держпродспоживслужби

Питання та відповіді

14:45 – 15:10

Огляд ринку ЄС та пріоритетних країн для експорту

Ольга Гвоздьова, радниця директора ДУ «Офіс з розвитку підприємництва та експорту» (TBC)

Питання та відповіді

15:10 – 15:25

Поліпшення бренду українських товарів на світових ринках

Юрій Шевчук, директор з розвитку молочного бізнесу, Olam Food Ingredients Ukraine

Питання та відповіді

15:25 – 15:40

Інструменти фінансової підтримки експортної діяльності бізнесу від Експортно-кредитного агентства

Руслан Рохов, радник ПрАТ «Експортно-кредитне агентство»

Питання та відповіді

15:40 – 15:55

Сесія питань і відповідей та загальна дискусія

15:55 - 16:00

Підсумки зустрічі

Реєстрація

Якщо форма відображається некоректно або не відображається взагалі, будь ласка, перейдіть за посиланням.

Дедлайн реєстрації: 23 травня (10:00)

Записи попередніх дискусій:

Зміни в молочній галузі за рік війни

Світ, Європа, Україна — погляд з ЄС

Захід проводиться Офісом з розвитку підприємництва та експорту, національним проєктом Дія.Бізнес та аналітичним агентством ІНФАГРО за підтримки Швейцарії в межах швейцарсько-української програми «Розвиток торгівлі з вищою доданою вартістю в органічному та молочному секторах України», що впроваджується Дослідним інститутом органічного сільського господарства (FiBL, Швейцарія) в партнерстві із SAFOSO AG (Швейцарія).

Третя експертна зустріч: Можливості для українських виробників-експортерів молочної продукції на міжнародних ринках

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності