Долучайтеся до третьої експертної дискусії з серії заходів з підтримки та просування експорту молочної продукції в умовах війни «Можливості для українських виробників-експортерів на міжнародних ринках», яка відбудеться 24 травня о 14:00 онлайн, на платформі Zoom.
Експортерів молочної продукції, національних та міжнародних галузевих бізнес-об’єднань, компаній-трейдерів, експертів, консультантів та інших зацікавлених.
Інструменти просування експорту Ольга Гвоздьова, радниця директора ДУ «Офіс з розвитку підприємництва та експорту» Угоди про зону вільної торгівлі: поточні напрацювання Міністерства та перспективи Жемойда Олександр, директор Департаменту торговельних угод та розвитку експорту Питання та відповіді Особливості виходу на нові ринки Дмитро Унгурян, начальник Відділу обліку операторів ринку, ведення реєстрів управління державного контролю та обліку операторів ринку Держпродспоживслужби Питання та відповіді Огляд ринку ЄС та пріоритетних країн для експорту Ольга Гвоздьова, радниця директора ДУ «Офіс з розвитку підприємництва та експорту» (TBC) Питання та відповіді Поліпшення бренду українських товарів на світових ринках Юрій Шевчук, директор з розвитку молочного бізнесу, Olam Food Ingredients Ukraine Питання та відповіді Інструменти фінансової підтримки експортної діяльності бізнесу від Експортно-кредитного агентства Руслан Рохов, радник ПрАТ «Експортно-кредитне агентство» Питання та відповіді Сесія питань і відповідей та загальна дискусія Підсумки зустрічіПрограма
Час
Тема
14:00 – 14:15
14:15 – 14:30
14:30 – 14:45
14:45 – 15:10
15:10 – 15:25
15:25 – 15:40
15:40 – 15:55
15:55 - 16:00
Якщо форма відображається некоректно або не відображається взагалі, будь ласка, перейдіть за посиланням.
Дедлайн реєстрації: 23 травня (10:00)
Зміни в молочній галузі за рік війни
Світ, Європа, Україна — погляд з ЄС
Захід проводиться Офісом з розвитку підприємництва та експорту, національним проєктом Дія.Бізнес та аналітичним агентством ІНФАГРО за підтримки Швейцарії в межах швейцарсько-української програми «Розвиток торгівлі з вищою доданою вартістю в органічному та молочному секторах України», що впроваджується Дослідним інститутом органічного сільського господарства (FiBL, Швейцарія) в партнерстві із SAFOSO AG (Швейцарія).