Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Як довести відповідність нехарчової продукції вимогам ЄС: покроковий алгоритм

Дата:26 Вересня 10:00 - 12:00
Тривалість: 1 день
Формат:Інше
Сектори: Машинобудівна промисловість, Меблева промисловість, Легка промисловість, Будівельна промисловість, Фармацевтична промисловість, Парфумерно-косметична промисловість, Сектор послуг
Як довести відповідність нехарчової продукції вимогам ЄС: покроковий алгоритм

Детальніше про захід

26 вересня 2022 року відбудеться майстер-клас на тему: «Як довести відповідність нехарчової продукції вимогам ЄС: покроковий алгоритм».

На заході обговорюватимуть:

  • Навіщо українському експортеру доводити відповідність своєї продукції вимогам з безпечності;
  • Що виробнику необхідно зробити, щоб довести відповідність: етапи процесу оцінки відповідності;
  • Як підібрати законодавчі акти та визначати вимоги з безпечності та маркування, які застосовуються до продукції;
  • Як провести оцінку ризиків продукції: з чого складається методологія;
  • Яким чином довести відповідність продукції та виробництва вимогам з безпечності;
  • Які документи підтверджують відповідність нехарчової продукції та як їх підготувати.

Спікер: Алла Сайпанова - сертифікований консультант з доведення технічної відповідності Харківської ТПП, яка пройшла навчання Фонду ефективного врядування Великої Британії.

Реєстрація

на участь в майстер-класі (обов’язково) за посиланням.

Майстер-класи здійснюються Торгово-промисловою палатою України в межах програми «Застосування та імплементація Угоди про асоціацію між ЄС та Україною у сфері торгівлі», яка фінансується урядом Німеччини і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Мета програми – створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств, підтримка інновацій та стимулювання експорту, що є шляхом до сталого й рівномірного економічного зростання.

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності