Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

CEATEC 2024

Дата:15 - 18 Жовтня 09:00 - 18:00
Тривалість: 4 дні
Формат:Виставка
Локація: Японія. Чіба
Сектори: ІТ
CEATEC 2024

Детальніше про захід

CEATEC - найбільша в Японії комплексна щорічна технологічна виставка, яка має на меті реалізувати Society 5.0, об’єднавши все: від електронних компонентів і пристроїв, які утворюють основу IoT, до готових продуктів, пристроїв.

Подія охоплює всі галузі та сектори, у яких представлено інноваційні ідеї, концепції та бізнеси для суспільства майбутнього, що використовують передові технології типу Web 3.0, Metaverse, роботи та штучний інтелект (AI).

На заході буде представлено багато бачень, концепцій і нових бізнесів для суспільства майбутнього, які використовують передові технології, такі як штучний інтелект (AI).

CEATEC унікальна тим, що вона приваблює широке коло відвідувачів – від керівників, урядовців з Японії та з-за кордону, інноваторів до ключових осіб компанії, менеджерів вищої ланки тощо.

CEATEC 2023 зібрала понад 80 000 відвідувачів та 500+ експонентів, серед яких і Україна, яка вперше була представлена на заході Національним павільйоном.

Більш детально за посиланням.

Просимо перевіряти дати заходів, оскільки організатори можуть з різних причин переносити події.

У разі відсутності точної дати проведення заходу, може бути зазначено місяць, у якому подія відбулася у попередньому році (роках): після появи точної дати від організаторів, її одразу буде опубліковано.

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності