Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Saudi International Restaurants & Hotel Technology

Дата:26 - 28 Травня 09:00 - 18:00
Тривалість: 3 дні
Формат:Виставка
Локація: Саудівська Аравія. Ер-Ріяд
Сектори: Харчова промисловість
Saudi International Restaurants & Hotel Technology

Детальніше про захід

Saudi International Restaurants & Hotel Technology, раніше відома як Saudi International Restaurants & Foodservice Show, є престижною міжнародною виставкою.

Захід сфокусовано на сучасних тенденціях і розробках у гастрономії та індустрії гостинності, який відбувається щодва роки.

Виставка охоплює широкий спектр тем: від маркетингових і рекламних технологій до розробки програмного забезпечення, інтелектуального аналізу даних, штучного інтелекту, робототехніки та автоматизації. Вона також відповідає особливим потребам готельного та гастрономічного сектору, таким як оздоблення інтер’єру, виробництво продуктів харчування та обладнання, що відображає зростаюче значення технологій та інновацій у цих галузях.

Тут презентовано різноманітний асортимент товарів і послуг, зокрема хлібобулочні вироби та закуски, напої, молочні продукти, а також продукти з м’яса та птиці, рішення для громадського харчування, готелів, туристичних послуг.

Останні тенденції в упаковці харчових продуктів, транспортуванні та зберіганні також є важливою частиною події.

Виставка має особливе значення для міста Ер-Ріяд і Королівства Саудівська Аравія, оскільки вона представляє та просуває місцеву гастрономію та гостинність на міжнародній платформі. Основною особливістю є презентації відомих кухарів із Саудівської Аравії та всього світу, які пропонують майстер-класи на актуальні теми.

Учасники виставки репрезентують різні сектори, зокрема міжнародні та місцеві ресторани, постачальників здорової та органічної їжі, а також компанії готельної та туристичної індустрії.

Основною цільовою аудиторією заходу є професіонали з цих секторів, які хочуть отримати інформацію про найновіші продукти, послуги та тенденції.

Більш детально за посиланням.

Просимо перевіряти дати заходів, оскільки організатори можуть з різних причин переносити події.

У разі відсутності точної дати проведення заходу, може бути зазначено місяць, у якому подія відбулася у попередньому році (роках): після появи точної дати від організаторів, її одразу буде опубліковано.

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності