Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Automechanika Istanbul

Дата:23 - 26 Травня 09:00 - 18:00
Тривалість: 4 дні
Формат:Виставка
Локація: Туреччина. Стамбул
Сектори: Машинобудівна промисловість
Automechanika Istanbul

Детальніше про захід

Automechanika Istanbul - це щорічна високоспеціалізована виставка для автомобільної промисловості, яка проводять у престижному конгрес-центрі «Tüyap Fair Convention & Congress Center» у Стамбулі з моменту її заснування в 2007 році.

Вона є однією найбільших виставок у Туреччині та на Близькому Сході. Захід охоплює широкий спектр тем, зокрема автомобілі, автомобільні аксесуари, запасні частини та обладнання для майстерень, і пропонує платформу малому та середньому бізнесу для демонстрації своїх продуктів і послуг.

Міжнародні компанії використовують виставку як точку доступу до євразійського ринку та як інструмент для розширення свого бізнесу в регіоні.

Крім основних виставок, захід пропонує широку супутню програму з експертами, які обговорюють професійні питання в галузі автомобільного сервісу та комплексні презентації щодо виходу на арабський ринок.

Завдяки міцному зв’язку з турецькою автомобільною промисловістю, ключовим сектором економіки країни, Automechanika Istanbul зарекомендувала себе як альтернативний центр постачальників для глобальних компаній.

Захід щорічно приваблює тисячі відвідувачів-спеціалістів і робить значний внесок у розвиток автомобільної промисловості.

Більш детально за посиланням.

Просимо перевіряти дати заходів, оскільки організатори можуть з різних причин переносити події.

У разі відсутності точної дати проведення заходу, може бути зазначено місяць, у якому подія відбулася у попередньому році (роках): після появи точної дати від організаторів, її одразу буде опубліковано.

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності