Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Bahrendorf Garden Fair

Дата:04 - 05 Травня 10:00 - 20:00
Тривалість: 2 дні
Формат:Виставка
Локація: Німеччина. Зюльцеталь
Сектори: Меблева промисловість, Легка промисловість
Bahrendorf Garden Fair

Детальніше про захід

Bahrendorf Garden Fair - це щорічна виставка садівництва, ремесел і сільського господарства, яка проходить навесні в мальовничому замку Барендорф у Зюльцеталі.

Захід фокусується на таких сферах, як садівництво, ландшафтна архітектура та садові аксесуари.

На відвідувачів чекає широкий вибір рослин, садового інструменту, меблів, декорацій, а також лекції експертів про сучасні тенденції та техніки.

Регіональні експоненти демонструють останні тенденції флористики та садівництва. Цю яскраву виставку завершує прекрасна атмосфера в замковому парку з різноманітними виступами місцевих клубів і компаній.

Основним моментом BA GA є конкурс «Найкрасивіший виставковий сад», де експоненти представляють свої креативні дизайни садів. Переможців нагороджують у різних категоріях, що отримує особливе визнання в галузі.

Більш детально за посиланням.

Просимо перевіряти дати заходів, оскільки організатори можуть з різних причин переносити події.

У разі відсутності точної дати проведення заходу, може бути зазначено місяць, у якому подія відбулася у попередньому році (роках): після появи точної дати від організаторів, її одразу буде опубліковано.

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності