Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Nigeria Poultry & Livestock Expo

Дата:30 Квітня - 02 Травня 09:00 - 18:00
Тривалість: 3 дні
Формат:Виставка
Локація: Нігерія. Ібадан
Сектори: Харчова промисловість
Nigeria Poultry & Livestock Expo

Детальніше про захід

Nigeria Poultry & Livestock Expo, також відома як NIPOLI Expo, є важливою торговельною виставкою, присвяченою галузям птахівництва та тваринництва у Нігерії. NIPOLI Expo була заснована в 2017 році і з тих пір проводиться щорічно. На виставці представлені як національні, так і міжнародні експоненти.

Сектори виставки презентують як продукти, так і послуги, пов’язані з птахівництвом, тваринництвом, кормовиробництвом, здоров’ям та харчуванням тварин, а також сільськогосподарськими технологіями.

NIPOLI Expo сприяє економічному розвитку та обміну знаннями в цих секторах, пропонуючи професіоналам галузі, фермерам, селекціонерам, дослідникам і представникам уряду можливість спілкуватися та досліджувати бізнес-можливості. Це підвищує якість і продуктивність птахівництва та тваринництва Нігерії.

NIPOLI Expo пропонує відвідувачам багато можливостей: презентації продуктів, мережеві заходи, лекції експертів та дискусійні панелі.

Учасники зможуть дізнатися про останні досягнення у галузі генетики тварин, харчування, управління здоров’ям та технологій сільськогосподарського обладнання.

Це важлива подія для представників сфери птахівництва та тваринництва у Нігерії, які діляться знаннями, ідеями та можливостями для бізнесу.

Більш детально за посиланням.

Просимо перевіряти дати заходів, оскільки організатори можуть з різних причин переносити події.

У разі відсутності точної дати проведення заходу, може бути зазначено місяць, у якому подія відбулася у попередньому році (роках): після появи точної дати від організаторів, її одразу буде опубліковано.

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності