Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

The Restaurant Show

Дата:29 Квітня - 01 Травня 09:00 - 18:00
Тривалість: 3 дні
Формат:Виставка
Локація: Велика Британія. Бірмінґем
Сектори: Харчова промисловість
The Restaurant Show

Детальніше про захід

The Restaurant Show стала однією з провідних виставок гастрономічної галузі. Цей щорічний захід об’єднує провідних експертів та підприємців гастрономічного сектору з усього світу.

У центрі уваги виставки – останні розробки та тенденції галузі. Тут представлено вишукані страви та напої, інноваційні інгредієнти та страви, технології, засоби гігієни та послуги, вуличне обладнання та меблі. Крім того, барне обладнання, фінансові послуги та обладнання для громадського харчування.

Основні акценти The Restaurant Show – події наживо, такі як Bar & Drinks Live, Restaurant Live та Chefs Live. Особливо зона Restaurant Live дає відвідувачам глибоке уявлення про галузь через аналіз даних, панелі, презентації чи семінари під керівництвом лідерів галузі.

Спеціальні зони, як-от бар напоїв та зона «Інгредієнти для шеф-кухарів», надають додаткову інформацію та навчання. У зоні, присвяченій кухарям, увагу приділять демонстраціям, навчанню та мотивації кухарів за допомогою найновіших інгредієнтів і методів. Зона напоїв пропонує повний огляд різноманітних напоїв у світі гастрономії, від аперитивів і коктейлів до пива, вин, кави, чаю тощо.

Експоненти представляють різні сегменти гастрономічної індустрії, від готелів до повсякденних закладів харчування, фаст-фуду, барів і вуличної їжі. Відвідувачі заходу - шеф-кухарі, власники ресторанів, генеральні директори, менеджери тощо.

Більш детально за посиланням.

Просимо перевіряти дати заходів, оскільки організатори можуть з різних причин переносити події.

У разі відсутності точної дати проведення заходу, може бути зазначено місяць, у якому подія відбулася у попередньому році (роках): після появи точної дати від організаторів, її одразу буде опубліковано.

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності