Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Fashion InStyle

Дата:20 - 23 Квітня 09:00 - 18:00
Тривалість: 4 дні
Формат:Виставка
Локація: Китай. Гонконг
Сектори: Легка промисловість
Fashion InStyle

Детальніше про захід

Fashion InStyle - одна з найбільших і найвідоміших подій моди в Азії, яка щорічно відбувається у Гонконгу.

Раніше відома як HKTDC Hong Kong Fashion Week, подія була перейменована, щоб надати їй свіжого і сучасного підходу і підкреслити її важливість як відомої платформи для моди та стилю в Азії та в усьому світі.

Подія приваблює міжнародних дизайнерів, бренди, покупців, роздрібних торговців сфери моди зі всього світу. Fashion InStyle забезпечує чудову платформу для презентацій та відкриття нових колекцій, тенденцій та інновацій у світі моди.

Захід розділений на різні тематичні зони, що охоплюють різні аспекти індустрії моди: жіночий, чоловічий та дитячий одяг, аксесуари, тканини та текстиль, взуття, ювелірні вироби та послуги для модного бізнесу.

Подія також надає платформу для нових дизайнерів, щоб продемонструвати свої останні творіння міжнародній аудиторії.

На додаток до виставки, Fashion InStyle пропонує насичену допоміжну програму, яка передбачає покази мод, семінари, дискусійні групи та інші заходи.

Подія сприяє просуванню світової індустрії моди та заохочує співпрацю між дизайнерами, брендами, баєрами та роздрібними торговцями з різних країн.

Більш детально за посиланням.

Просимо перевіряти дати заходів, оскільки організатори можуть з різних причин переносити події.

У разі відсутності точної дати проведення заходу, може бути зазначено місяць, у якому подія відбулася у попередньому році (роках): після появи точної дати від організаторів, її одразу буде опубліковано.

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності