Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

The Engineering Supply Chain Show

Дата:15 - 19 Квітня 09:00 - 18:00
Тривалість: 5 днів
Формат:Виставка
Локація: Велика Британія. Бірмінґем
Сектори: Машинобудівна промисловість
The Engineering Supply Chain Show

Детальніше про захід

Engineering Supply Chain Show (ESCS) - визнана виставка, що спеціалізується на останніх розробках та інноваціях у ланцюзі постачань машинобудівної галузі. Вона забезпечує важливу платформу для професіоналів у галузі інженерних технологій та управління ланцюгами постачань.

Захід проводять щодва роки, залучаючи експертів і менеджерів з усього світу. Він організований Manufacturing Technologies Association, провідною організацією, що займається вдосконаленням виробничих технологій.

Основні теми ESCS: сучасні тенденції та інновації в інженерному ланцюжку постачань, починаючи від передових виробничих технологій і закінчуючи ефективним управлінням ланцюгом постачань.

Відвідувачі можуть ознайомитися з широким спектром продуктів і послуг, зокрема з високотехнологічним обладнанням, програмними рішеннями та консалтинговими послугами, які спрямовані на підвищення ефективності та продуктивності у різних галузях. Особливої уваги заслуговують інтерактивні семінари під керівництвом провідних економічних експертів і підприємців, які сприяють інноваціям і вдосконаленню в галузі.

ESCS відіграє важливу роль як на місцевому, так і на національному рівні, оскільки полегшує обмін знаннями та досвідом, зміцнює місцеву економіку та підкреслює провідну роль Великобританії в інженерних технологіях.

Діапазон експонентів поширюється від спеціалізованих малих підприємств до глобальних корпорацій, що працюють у різних галузях інженерних наук і суміжних галузях.

Основною цільовою аудиторією виставки є професіонали з інжинірингового сектору: виробники, розробники та постачальники, які матимуть можливість дізнатися про найновіші тенденції, налагодити ділові відносини та поділитися інформацією про інноваційні рішення.

Більш детально за посиланням.

Просимо перевіряти дати заходів, оскільки організатори можуть з різних причин переносити події.

У разі відсутності точної дати проведення заходу, може бути зазначено місяць, у якому подія відбулася у попередньому році (роках): після появи точної дати від організаторів, її одразу буде опубліковано.

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності