Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

GastroNord 2024

Дата:09 - 11 Квітня 09:00 - 18:00
Тривалість: 3 дні
Формат:Виставка
Локація: Швеція. Стокгольм
Сектори: Харчова промисловість
GastroNord 2024

Детальніше про захід

GastroNord 2024 — провідна міжнародна виставка харчових продуктів та напоїв Північної Європи, яка збирає 7 400+ професійних відвідувачів зі всього світу, серед яких баєри з категорії HoReCa та ритейлу.

На заході будуть представлені напої, харчові продукти, FoodTech, кухонне приладдя, обладнання та меблі для ресторанів і готелів.

Зацікавлені відвідувачі з усіх сфер індустрії харчових продуктів і напоїв будуть на GastroNord, щоб отримати натхнення та знання, проконсультуватися з експертами та відкрити для себе цікаві продукти.

Під час виставки буде можливість налагодити ділові відносини, побачити галузеві тенденції, отримати не лише ідеї для їжі та напоїв, а й натхнення для інтер’єру та декору.

На виставці презентують чудовий вибір доступних шведських вин, відзначать національних виробників морозива. Найкращі шеф-кухарі будуть у центрі уваги на Gastronomi Sverige, а також багато ідей, інновацій для всіх учасників GastroNord 2024.

Більш детально за посиланням.

Просимо перевіряти дати заходів, оскільки організатори можуть з різних причин переносити події.

У разі відсутності точної дати проведення заходу, може бути зазначено місяць, у якому подія відбулася у попередньому році (роках): після появи точної дати від організаторів, її одразу буде опубліковано.

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності