Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Texhibition Istanbul

Дата:06 - 08 Березня 09:00 - 18:00
Тривалість: 3 дні
Формат:Виставка
Локація: Туреччина. Стамбул
Сектори: Легка промисловість
Texhibition Istanbul

Детальніше про захід

Texhibition Istanbul - виставка тканин, текстильних аксесуарів та пряжі.

Подія об’єднає відомі компанії та бренди, а також презентує своїм експонентам і відвідувачам експортноорієнтований досвід виставки, яка просуває виробництво, якість, тенденції, стійкість і дизайн.

Виставка об’єднає понад 400 турецьких виробників, зокрема компанії з виробництва тканин і текстильної фурнітури, а також понад 20 тисяч кваліфікованих баєрів з країн Європейського Союзу, Великобританії, США, країн Північної Африки та Близького Сходу.

На заході представлять відвідувачам інноваційні розробки у виробництві, що є важливою темою сталого розвитку, широкий асортимент тканин, фурнітури та пряжі з новими дизайнами та кольорами.

Тканини будуть виставлені на Trend Area як вітрини виставки, яка буде оформлена відповідно до останніх тенденцій весни/літа 2025 року.

На семінарах та майстер-класах, підготовлених в рамках спеціальних тем для виставки, обговорюватимуть інновації, виробничі процеси, етапи дизайну, які цікавлять представників галузі.

Більш детально за посиланням.

Просимо перевіряти дати заходів, оскільки організатори можуть з різних причин переносити події.

У разі відсутності точної дати проведення заходу, може бути зазначено місяць, у якому подія відбулася у попередньому році (роках): після появи точної дати від організаторів, її одразу буде опубліковано.

Пропозиція для українських компаній

Українська юридична компанія «Dictum» є організаційним партнером Invitexpo – лідера на ринку організації торговельних заходів з багатьма зв’язками у різних галузях.

Компанія «Dictum» має можливість допомогти українським експортерам податись на реєстрацію відвідування турецьких виставок на особливих умовах!

Так, ексклюзивна пропозиція для України40 квитків на виставку: для фізичних осіб та необмежену кількість представників від компаній.

Запрошення на виставку передбачає не лише відвідування виставки, а й трансфер з аеропорту, проживання у готелі, сніданки, SPA тощо. Підтвердженим учасникам потрібно буде прибути тільки до аеропорту за свій кошт, а подільший супровід забезпечує Dictum.

У запрошення входить: 3 ночі у готелі та трансфер з аеропорту до готелю та виставки.

Подати заявку юридичній компанії «Dictum» для участі у виставці нижче.

Якщо форма відображається некоректно або не відображається взагалі, будь ласка, перейдіть за посиланням.


Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності