Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Organic garden fair (Biogartenmesse)

Дата:20 - 21 Квітня 09:00 - 18:00
Тривалість: 2 дні
Формат:Виставка
Локація: Німеччина. Керпен
Сектори: Харчова промисловість, Меблева промисловість, Легка промисловість
Organic garden fair (Biogartenmesse)

Детальніше про захід

Виставка-ярмарок органічних садів (Biogartenmesse) у Дармштадті - це великий ринок органічних рослин. Тут презентуватимуть на великому ринку органічних рослин: троянди, місцеві дикі рослини, середземноморські контейнерні рослини, багаторічники, насіння та трави найкращої органічної якості.

На ярмарку буде орієнтовно 80 експонентів, зокрема сертифіковані органічні садівничі підприємства, виробники насіння та асоціації екологічного вирощування.

Сектор «Сталий спосіб життя» також представлений на ярмарку органічних садів (Biogartenmesse). Там будуть представлені ремісники та виробники власних товарів або ті, що мають марку Fair Trade.

Учасники виставки презентують гамаки, садові меблі, скульптури та інструменти для екологічного та сталого догляду за садом, а також багато корисних і цінних предметів, які поєднують сад і відпочинок.

Більш детально за посиланням.

Просимо перевіряти дати заходів, оскільки організатори можуть з різних причин переносити події.

У разі відсутності точної дати проведення заходу, може бути зазначено місяць, у якому подія відбулася у попередньому році (роках): після появи точної дати від організаторів, її одразу буде опубліковано.

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності