Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

China International Furniture Fair

Дата:18 - 21 Березня 09:00 - 18:00
Тривалість: 4 дні
Формат:Виставка
Локація: Китай. Гуанчжоу
Сектори: Меблева промисловість
China International Furniture Fair

Детальніше про захід

China International Furniture Fair (CIFF) була заснована у 1998 році та є однією з найпрестижніших виставок меблевої промисловості в Азії.

CIFF охоплює широкий спектр тем з індустрії меблів та дизайну інтер’єру. Весняна подія (фаза 1) зосереджена на меблях для дому, садових меблях і меблях для відпочинку, домашньому декорі та текстилі. Наступний захід восени (Фаза 2) головним чином зосереджується на офісних меблях, меблевому обладнанні, деревообробному обладнанні та супутній сировині. Восени захід повертається до тем першої весняної події.

CIFF має важливе значення у Китаї, обслуговуючи не тільки місцеві компанії, але й визнані на національному рівні, та виступає як ключова платформа для інновацій і прогресу в меблевому секторі.

Основною подією заходу є презентування останніх тенденцій, продуктів і концепцій. Різноманітні експоненти, зокрема дизайнери, виробники і торговці, демонструють свої найновіші творіння.

Основна аудиторія складається з професіоналів із секторів меблів та дизайну інтер’єру, які прагнуть дізнатися про останні розробки та тенденції ринку.

За твердженням організаторів, CIFF відображає динамізм та інноваційний потенціал китайської меблевої промисловості.

Більш детально за посиланням.

Просимо перевіряти дати заходів, оскільки організатори можуть з різних причин переносити події.

У разі відсутності точної дати проведення заходу, може бути зазначено місяць, у якому подія відбулася у попередньому році (роках): після появи точної дати від організаторів, її одразу буде опубліковано.

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності