Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Морська виставка-ярмарок спортивного, кемпінгового і рекреаційного обладнання

Дата:09 - 15 Травня 09:00 - 18:00
Тривалість: 7 днів
Формат:Виставка
Локація: Чорногорія. Будва
Сектори: Машинобудівна промисловість, Туризм
Морська виставка-ярмарок спортивного, кемпінгового і рекреаційного обладнання

Детальніше про захід

Виставка відбудеться з 9 до 15 травня 2024 року. Період проведення планується відповідно до найкращих інтересів галузей, які є предметом цього ярмарку, та найбільших шансів на успіх учасників та експонентів.

Перед відкриттям туристичного сезону буде можливість презентувати продукцію численним потенційним покупцям з Чорногорії, а також відвідувачам, туристам, які зупиняються у Будві в цей період.

Організатори обіцяють надати відвідувачам найкращі пропозиції автомобілів, мототехніки, електромобілів, човнів, морського обладнання, обладнання для спорту, кемпінгу та відпочинку. Все це зібрано в одній локації, що дозволить відвідувачам на місці ухвалити рішення про купівлю та задовольнити всі свої побажання та потреби перед новим сезоном.

Більш детально за посиланням.

Просимо перевіряти дати заходів, оскільки організатори можуть з різних причин переносити події.

У разі відсутності точної дати проведення заходу, може бути зазначено місяць, у якому подія відбулася у попередньому році (роках): після появи точної дати від організаторів, її одразу буде опубліковано.

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності