Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Indoor Ag-Con

Дата:11 - 12 Березня 09:00 - 18:00
Тривалість: 2 дні
Формат:Виставка
Локація: США. Лас-Вегас
Сектори: Харчова промисловість
Indoor Ag-Con

Детальніше про захід

Події Indoor Ag-Con охоплюють технологію закритого сільського господарства; вирощування сільськогосподарських культур усіх видів у теплицях і контейнерних фермах за допомогою гідропонних, аквапонних і аеропонних технологій.

Цього року організатори очікують понад 70 експонентів на 8-й щорічній виставці «Indoor Ag-Con», яка охопить світлодіодне освітлення, контроль навколишнього середовища, системи вирощування, поживні речовини, насіння, обладнання для осушення, контейнерні ферми, бізнес-послуги тощо.

Також буде роведено освітню конференцію. Це унікальна сільськогосподарська подія дозволяє фермерам, підприємцям, інвесторам та науковцям спілкуватися, навчатися та ділитися досвідом один з одним.

Більш детально за посиланням.

Просимо перевіряти дати заходів, оскільки організатори можуть з різних причин переносити події.

У разі відсутності точної дати проведення заходу, може бути зазначено місяць, у якому подія відбулася у попередньому році (роках): після появи точної дати від організаторів, її одразу буде опубліковано.

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності