Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Виставка побутової техніки, меблів для готельного бізнесу та громадських місць, приміщень для бізнесу та інтер’єру

Дата:03 - 07 Квітня 09:00 - 18:00
Тривалість: 5 днів
Формат:Виставка
Локація: Чорногорія. Будва
Сектори: Меблева промисловість, Легка промисловість
Виставка побутової техніки, меблів для готельного бізнесу та громадських місць, приміщень для бізнесу та інтер’єру

Детальніше про захід

За інформацією Посольства України в Чорногорії, з 3 до 7 квітня 2024 року у м. Будва (Чорногорія) відбудеться 46-та Виставка побутової техніки, меблів для готельного бізнесу та громадських місць, приміщень для бізнесу та інтер’єру.

Більш детально за посиланням.

Просимо перевіряти дати заходів, оскільки організатори можуть з різних причин переносити події.

У разі відсутності точної дати проведення заходу, може бути зазначено місяць, у якому подія відбулася у попередньому році (роках): після появи точної дати від організаторів, її одразу буде опубліковано.

Інформація щодо умов участі

Вартість участі у виставковому заході включає: зовнішній виставковий простір (мінімальна орендована площа 20 м2 ) – ціна 35 євро за м2 ; необлаштований виставковий зал - 50 євро за м2 ; облаштований простір: облаштована виставкова площа стенду включає оренду приміщення, монтаж стенда (система „abstract“) за ескізом учасника або за домовленістю, робочий стіл, стіл, 4 стільці, урна для сміття, робоче освітлення (мінімальна орендована площа 20м2 ) – 60 євро за м2 ; виставковий будиночок на зовнішній території (кожен 10+10м2 ) – 550 євро.

Додатковий інвентар: стіл – 10 євро; стілець – 5 євро; робочий стіл (100х100х50) – 50 євро; засклена виставкова площа: вітрина або робочий стіл – 50 євро за м2 ; підключення води – 50 євро; міні кухня: (мийка, плита, підключення води) – 200 євро; холодильник – 50 євро; охолоджена вітрина – 150 євро.

Додаткові послуги: фризовий друк по логотипу зі знаком (разом із заявкою обов’язкове подання логотипу та знака в електронному вигляді у векторному варіанті) – 50 євро; підключення електроенергії з фіксованим споживанням – 60 євро; транспортні послуги автонавантажувачем (вантажопідйомність до 3 тон за годину) – 50 євро.

Послуги реклами: плазмовий екран 42 (на час виставки) – 100 євро; рекламна щогла: (висота 7м, надається учасником на час тривалості виставки) – 50 євро. Оригінал логотипу та знак надсилається на електронну адресу: marketing@jadranskisajam.co.me.

Рекламна сторінка в каталозі виставки: 2 сторінка – 130 євро; 3 сторінка–120 євро; 4 сторінка - 150 євро; 1/2 додаткової сторінки в каталозі – 40 євро; додаткова сторінка в каталозі – 80 євро.

Реєстрація учасників (обов'язкова реєстрація та внесення до каталогу) - 150 євро.

На вартість оренди приміщення та інших послуг нараховується ПДВ 21%. Особливі умови: знижка 5% на стенди площею понад 100 м2; 8% на стенди площею понад 200 м2

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності