Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Bellavita Expo

Дата:16 - 18 Квітня 09:00 - 18:00
Тривалість: 3 дні
Формат:Виставка
Локація: Польща. Варшава
Сектори: Харчова промисловість
Bellavita Expo

Детальніше про захід

Bellavita Expo Warsaw у партнерстві з Cibus і TuttoFood привозить найкращі італійські страви та напої до Польщі в ексклюзивному середземноморському павільйоні на WorldFood Poland, провідній виставці, присвяченій продуктам харчування та напоїв у Варшаві. У заході беруть участь понад 7000 професіоналів з усієї Центральної Європи.

Щороку Bellavita запрошує експонентів, від невеликих виробників до знакових побутових брендів. Цьогоріч на виставковому майданчику буде понад 100 італійських брендів F&B, які продемонструють 1500 продуктів, забезпечуючи найширший досвід для покупців і представників галузі.

На додаток до широкого асортименту продуктів на виставці, гості зможуть скористатися досвідом місцевих шеф-кухарів і сомельє, які допоможуть їм ознайомитися з останніми тенденціями в кулінарному мистецтві та світі вин через кулінарні майстер-класи та дегустації, змішуючи традиційні інгредієнти та стилі із сучасними відчуттями та підходами.

Більш детально за посиланням.

Просимо перевіряти дати заходів, оскільки організатори можуть з різних причин переносити події.

У разі відсутності точної дати проведення заходу, може бути зазначено місяць, у якому подія відбулася у попередньому році (роках): після появи точної дати від організаторів, її одразу буде опубліковано.

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності