Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Таджикистан 2024

Дата:25 - 27 Квітня 09:00 - 18:00
Тривалість: 3 дні
Формат:Виставка
Локація: Таджикистан. Душанбе
Сектори: Харчова промисловість, Машинобудівна промисловість, ІТ, Фармацевтична промисловість, Меблева промисловість, Легка промисловість, Парфумерно-косметична промисловість, Ритейл
Таджикистан 2024

Детальніше про захід

За інформацією Посольства України в Республіці Таджикистан, з 25 до 27 квітня 2024 року та з 24 до 26 жовтня 2024 року в м. Душанбе (Республіка Таджикистан) за підтримки Уряду Таджикистану відбудуться Міжнародні універсальні виставки «Таджикистан 2024 (весна та осінь)».

Виставкові заходи присвячені демонстрації можливостей Таджикистану, залученню капіталу в різні галузі національної економіки, розширення зовнішньоторговельного співробітництва та створення спільних підприємств за напрямом переробки місцевої сировини.

Організатор заходів: Торгово-промислова палата Республіки Таджикистан.

Контактна особа: Мірзошоєва Адолат, тел. (+992 37) 227 13 78.

Просимо перевіряти дати заходів, оскільки організатори можуть з різних причин переносити події.

У разі відсутності точної дати проведення заходу, може бути зазначено місяць, у якому подія відбулася у попередньому році (роках): після появи точної дати від організаторів, її одразу буде опубліковано.

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності