Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Halal Trade, Logistics and Manufacturing Expo

Дата:06 - 08 Травня 09:00 - 18:00
Тривалість: 3 дні
Формат:Виставка
Локація: Південно-Африканська Республіка. Йоганнесбург
Сектори: Харчова промисловість
Halal Trade, Logistics and Manufacturing Expo

Детальніше про захід

Виставка «Halal Trade, Logistics and Manufacturing Expo», яка відбувається двічі на рік, у травні та листопаді 2024 року, є платформою для комунікацій з лідерами, менеджерами галузі.

Захід відвідають близько 226 компаній - як південноафриканських, так і міжнародних з Азії, Близького Сходу, Африки, Європи та Америки з 68 країн.

Цілі Halal Trade, Logistics and Manufacturing Expo:

  • Забезпечити платформу для обміну B2B і B2G і виконувати функції ринку, де зустрічаються покупці та продавці товарів і послуг; вивчити можливості для бізнесу.
  • Використовувати халяльні та суміжні галузі Африки, залучаючи широку аудиторію в усьому світі до професіоналів галузі.
  • Надати платформу для обміну інформацією про торгівлю, інвестиції та ринок з різними зацікавленими сторонами.
  • Познайомити з лідерами галузі, членами та скористатися найкращим нетворкінгом.
  • Забезпечити платформу для обговорення актуальних питань, пов’язаних з халяльною торгівлею та сертифікацією, пропонувати практичні та ефективні рішення для вирішення проблеми.

Учасниками Halal Trade, Logistics and Manufacturing Expo 2024 будуть компанії, сертифіковані виробники халяльної продукції, покупці, провідні бренди, дистриб’ютори та постачальники.

Halal Trade, Logistics and Manufacturing Expo продемонструє сильні сторони різних секторів халялю, а саме: продуктів харчування та напоїв, харчових технологій, фармацевтики, косметики, логістики, туризму, ісламських фінансів, освіти, FMCG, електронної комерції, моди і краси.

Більш детально за посиланням.

Просимо перевіряти дати заходів, оскільки організатори можуть з різних причин переносити події.

У разі відсутності точної дати проведення заходу, може бути зазначено місяць, у якому подія відбулася у попередньому році (роках): після появи точної дати від організаторів, її одразу буде опубліковано.

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності