Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Дозволені харчові добавки та ароматизатори. Хлібобулочні вироби

Виробнику хлібобулочної продукції, що планує експортувати до ЄС, необхідно контролювати її відповідність правилам ЄС щодо харчових добавок та ароматизаторів, які використовуються під час виробництва і входять до складу готової продукції. Згідно з правилами ЄС, як харчові добавки можуть бути використані лише ті речовини, які включені до затверджених загальних списків і лише за умов використання, зазначених у цих списках (наприклад, як барвники, підсолоджувачі, консерванти, емульгатори, стабілізатори тощо).

Регламент №1333/2008 встановлює правила щодо харчових добавок: визначення, умови використання, маркування та процедури.

Даний Регламент також містить список ЄС дозволених до використання харчових добавок та умови їх використання.

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності