Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Відбулася зустріч компетентних органів Індонезії та України щодо забезпечення безперебійного експорту

27 Серпня 2024 13:47

Відбулася зустріч компетентних органів Індонезії та України щодо забезпечення безперебійного експорту

Відбулась робоча зустріч Вадима Чайковського, заступника голови Держпродспоживслужби, з представниками Управління карантину рослин Бюро міжнародної співпраці Міністерства сільського господарства Республіки Індонезія за участі фахівців Держпродспоживслужби та представника Посольства України в Республіці Індонезія. Про це повідомляє Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.

«Індонезія є привабливим ринком збуту для української агропродукції, - зауважив Вадим Чайковський, - Україна, попри збройну агресію рф, надалі залишається надійним торговим партнером, зокрема завдяки забезпеченню Держпродспоживслужбою заходів державного нагляду та безперервного діалогу з міжнародними партнерами».

Як зазначено, індонезійська сторона повідомила про зацікавленість у продовженні двосторонньої торгівлі з Україною та надала запит щодо фітосанітарних вимог для доступу на ринок України свіжих тропічних фруктів.

Також обговорено продовження акредитації українських фітосанітарних лабораторій для подальшого безперебійного постачання української сільськогосподарської продукції на ринок Індонезії. Наразі комплект відповідних документів надано українською стороною для розгляду індонезійським колегам.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності