Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Експортерів Полтавщини ознайомили з пропозиціями підтримки від ЕКА

03 Липня 2024 14:27

Експортерів Полтавщини ознайомили з пропозиціями підтримки від ЕКА

26 червня 2024 року у Полтаві відбулося засідання круглого на тему: «Експортне фінансування: доступні можливості та перспективи розвитку», на якому експортерів Полтавщини ознайомили з продуктами, які Експортно-кредитне агентство пропонує для їхньої підтримки. Про це повідомляє ЕКА.

Підприємці Полтавщини є активними учасниками зовнішньої торгівлі та експортують продукцію до більш, ніж 100 країн світу. Серед лідерів – продукція підприємств гірничовидобувного та аграрного секторів.

Наразі тільки п’ять експортерів області скористалося допомогою ЕКА для убезпечення своїх експортних контрактів, і хоча це уже дало 35,37 млн грн експортної виручки, потенціал розвитку співпраці дуже великий.

«Експортно-кредитне агентство ставить на меті підтримку й стимулювання масштабної експансії експорту товарів, робіт, послуг українського походження та сприяння інвестуванню в розвиток переробної промисловості. Окрім наших традиційних продуктів – страхування договорів ЗЕД та експортних контрактів, ми уже готові пропонувати страхування інвестицій від воєнних та політичних ризиків», – розповів голова правління ПрАТ «Експортно-кредитне агентство» Руслан Гашев.

Про особливості та переваги кожного із запропонованих продуктів ЕКА докладно розповів член правління Експортно-кредитного агентства Денис Гарасюта

Також під час заходу обговорили інші можливості підтримки експортоорієнтованого українського бізнесу та роль доступного фінансування у відновленні та стимулюванні розвитку експортної діяльності.

Микола Рилін, заступник директора Полтавської дирекції Укргазбанку, Лідія Логвин, керівник Полтавської філії Ощадбанку, Юлія Сліпченко, заступник керуючого філією у м. Полтава Укрексімбанку, Максим Юрченко, керівник управління середнього бізнесу РП Приватбанку, як представники банків-партнерів ЕКА у програмі підтримки експортерів, розповіли про особливості своїх програм та можливості отримання інвестиційних кредитів.

Подати заявку на отримання доступного кредиту експортер може за посиланням.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності