Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Міжнародний форум і виставка «HI-TECH TURKMENISTAN 2024»

Дата:04 - 06 Вересня 09:00 - 18:00
Тривалість: 3 дні
Формат:Виставка
Локація: Туркменістан. Ашхабад
Сектори: Машинобудівна промисловість, ІТ
Міжнародний форум і виставка «HI-TECH TURKMENISTAN 2024»

Детальніше про захід

За інформацією Посольства України в Туркменістані, з 4 до 6 вересня 2024 року в м. Ашхабад (Туркменістан) відбудеться Міжнародний форум і виставка «HI-TECH TURKMENISTAN 2024» з питань щодо залучення високих технологій та інновацій в економіку Туркменістану.

Виставкова тематика охоплюватиме такі категорії: будівельні технології, розумні міста, штучний інтелект та машинне навчання, відновлювані джерела енергії, енергоефективні технології, маркетплейси, 5G та наступні покоління мереж зв’язку, медичні діагностичні прилади та обладнання, робототехніка, віртуальна реальність у промисловості, фінансові технології тощо.

Міжнародний форум стане платформою для активізації взаємовигідного співробітництва з іноземними партнерами у секторі інноваційних технологій.

Основною метою заходу є залучення нових технологій та інновацій в економіку Туркменістану, встановлення ефективної співпраці для впровадження передових технологій.

Більше інформації щодо умов участі можна отримати безпосередньо від організаторів:

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності