Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Formland

Дата:17 - 19 Серпня 09:00 - 18:00
Тривалість: 3 дні
Формат:Виставка
Локація: Данія. Гернінг
Сектори: Меблева промисловість, Легка промисловість
Formland

Детальніше про захід

Formland є одним із найбільш натхненних і провідних заходів інтер’єру та дизайну в країнах Скандинавії.

Виставка проходить щодва роки, як правило, у лютому та серпні, залучаючи глобальну аудиторію, зокрема покупців з Німеччини, Норвегії, Ісландії, Гренландії, Фарерських островів та Азії. Ця професійна виставка інтер’єру та дизайну дозволяє бути в курсі найновіших тенденцій і подій у галузі.

Основні теми виставки – дизайн, інтер’єр, мода та стиль життя. Подія демонструє нові тенденції та продукти для майбутніх сезонів, зокрема меблі, аксесуари для дому, декор, освітлення, текстиль, мистецтво тощо.

Виставка «Formland» є вітриною скандинавського дизайну, який відомий у всьому світі своєю простотою, функціональністю та естетикою.

Аудиторія виставки – це насамперед професійні покупці та постачальники, які прагнуть налагодити зв’язки, укласти угоди та знайти натхнення. Вони представляють різні галузі, включаючи дизайн інтер’єру, моду та сферу харчування.

Більш детально за посиланням.

Просимо перевіряти дати заходів, оскільки організатори можуть з різних причин переносити події.

У разі відсутності точної дати проведення заходу, може бути зазначено місяць, у якому подія відбулася у попередньому році (роках): після появи точної дати від організаторів, її одразу буде опубліковано.

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності