Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Cambodia Health & Beauty Expo

Дата:02 - 04 Серпня 09:00 - 18:00
Тривалість: 3 дні
Формат:Виставка
Локація: Камбоджа. Пномпень
Сектори: Парфумерно-косметична промисловість
Cambodia Health & Beauty Expo

Детальніше про захід

Cambodia Health & Beauty Expo - міжнародна виставка для експертів та ентузіастів у сферах здоров’я та краси в Камбоджі. Воно відбувається щорічно в Diamond Island Convention and Exhibition Center у Пномпені. Виставка охоплює широкий спектр тем, починаючи від здорового харчування та способу життя до догляду за красою та здоров’я.

Основними темами заходу є інновації та сучасні тенденції у сфері здоров’я та краси.

Основна цільова аудиторія виставки – оператори салонів краси, СПА, перукарень та манікюрних студій, центрів краси та оздоровлення, а також трейдери, гуртовики та імпортери.

Виробники, ексклюзивні дистриб’ютори, представники та постачальники під час події продемонструють широкий спектр продуктів і послуг. Це натуральні продукти для здоров’я, здорове харчування та напої, дієтичні добавки, засоби професійного догляду, обладнання та рішення для салонів краси, предмети парфумерії, косметики та особистої гігієни, а також медико-естетичні вироби та прилади.

Родзинкою заходу є різноманітні конференції та семінари з експертами галузі, які доповнюють майстер-класи та конкурси для перукарів, а також професіоналів краси та макіяжу. Вони надають цінні можливості для навчання та спілкування, а також платформи для представлення нових продуктів і послуг.

Більш детально за посиланням.

Просимо перевіряти дати заходів, оскільки організатори можуть з різних причин переносити події.

У разі відсутності точної дати проведення заходу, може бути зазначено місяць, у якому подія відбулася у попередньому році (роках): після появи точної дати від організаторів, її одразу буде опубліковано.

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності