Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

MILLETS INDIA

Дата:03 - 05 Серпня 09:00 - 18:00
Тривалість: 3 дні
Формат:Виставка
Локація: Індія. Велика Нойда
Сектори: Харчова промисловість
MILLETS INDIA

Детальніше про захід

MILLETS INDIA - це щорічний провідна виставка органічних продуктів із проса як ключового елемента індійського сільського господарства та харчування. Захід відбувається в India Expo Center & Mart поблизу столиці Нью-Делі.

Мета заходу - полегшення торгівлі сільськогосподарською продукцією, мінімізація втрат харчових продуктів, підвищення безпечності харчових продуктів і вдосконалення технологічного виробництва харчових продуктів.

Виставка «MILLETS INDIA» пропонує широкий асортимент продуктів і послуг, пов’язаних із пшоном, зокрема цільне пшоняне зерно, пшоняну локшину, сухі сніданки, пластівці, суміші доса та багато інших продуктів. На заході також демонструватимуть технологічні інновації, пакувальні рішення та системи забезпечення якості.

Виставка має особливе значення для Індії, оскільки пшоно традиційно посідає чільне місце в раціоні країни та стає все більш важливим через свою стійкість до зміни клімату. Захід є платформою для національних і міжнародних зацікавлених сторін у харчовій промисловості, сільському господарстві, дослідженнях і розробках.

Основні моменти «MILLETS INDIA» містять спеціалізовані конференції, B2B-зустрічі та живі демонстрації. Експоненти представляють різні сектори, зокрема виробників, дослідницькі установи, а також постачальників готових страв та інших харчових продуктів.

Основною цільовою аудиторією виставки є представники супермаркетів, універмагів, спеціалізованих мереж, онлайн- і роздрібних платформ, індустрії гостинності, органічних магазинів, гуртовиків, а також виробництва та переробки харчових продуктів.

Більш детально за посиланням.

Просимо перевіряти дати заходів, оскільки організатори можуть з різних причин переносити події.

У разі відсутності точної дати проведення заходу, може бути зазначено місяць, у якому подія відбулася у попередньому році (роках): після появи точної дати від організаторів, її одразу буде опубліковано.

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності