Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

FIMI

Дата:01 - 30 Червня 09:00 - 18:00
Тривалість: 2 дні
Формат:Виставка
Локація: Іспанія. Валенсія
Сектори: Легка промисловість
FIMI

Детальніше про захід

FIMI (Feria Internacional de Moda Infantil) - міжнародна виставка дитячої моди, яку проводять у відомому виставковому центрі «Feria de Valencia».

FIMI Spring/Summer і FIMI Fall/Winter надають професіоналам галузі можливість відкрити для себе останні тенденції дитячої моди.

На виставці представлено широкий асортимент товарів і послуг індустрії дитячої моди: одяг, взуття, аксесуари та іграшки.

Деякі зони заходу містять ексклюзивні покази мод, де відомі бренди представляють свої останні колекції, а також можливості для спілкування та обміну інформацією про майбутні тенденції галузі.

Виставка «FIMI» пропонує фахівцям галузі повний огляд останніх тенденцій та інновацій в індустрії дитячої моди.

FIMI, за словами організаторів, готова перевершити очікування всіх учасників, водночас створюючи екосистему, яка сприятиме обміну знаннями та дослідженню нових комерційних можливостей. Учасники матимуть можливість зануритися в динамічне, стимулююче середовище, де інновації, креативність і талант об’єднуються, щоб стимулювати розвиток у різних секторах галузі.

Захід продовжує впроваджувати інновації та розширювати свої пропозиції, щоб задовольнити мінливі потреби ринку, що постійно розвивається.

Більш детально за посиланням.

Просимо перевіряти дати заходів, оскільки організатори можуть з різних причин переносити події.

У разі відсутності точної дати проведення заходу, може бути зазначено місяць, у якому подія відбулася у попередньому році (роках): після появи точної дати від організаторів, її одразу буде опубліковано.

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності