Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Future Fabrics Expo

Дата:01 - 30 Червня 09:00 - 18:00
Тривалість: 2 дні
Формат:Виставка
Локація: Велика Британія. Лондон
Сектори: Легка промисловість
Future Fabrics Expo

Детальніше про захід

Future Fabrics Expo - це міжнародна виставка, яка спеціалізується на просуванні та закупівлі екологічно чистих і відповідально вироблених матеріалів для модної та текстильної промисловостей. Ця подія відбувається щорічно.

Будучи важливою платформою для інновацій у галузі, виставка допомагає компаніям співпрацювати та долати спільні виклики у сфері екологічних закупівель.

Основні теми виставки: варіюються від текстилю і сировини з сільськогосподарських відходів до сертифікованої органічної бавовни та регенерованої целюлози. Також демонструватимуть інноваційні матеріали: ніжна вовна, екологічно чистий шовк, відповідально виготовлена шкіра та альтернативи шкурам тварин.

Під час заходу проводитимуть семінари та конференції з експертами, презентуватимуть зону інноваційних матеріалів та спеціальні зони для домашнього та інтер’єрного текстилю.

Виставка приваблює експонентів і відвідувачів з текстилю, сировини, домашнього текстилю та одягу. Вона зарекомендувала себе як незамінний ресурс для професіоналів у цих секторах.

Виставка «Future Fabrics Expo» забезпечує відмінну інфраструктуру для міжнародних відвідувачів і сприяє налагодженню контактів між глобальними та місцевими гравцями у текстильній промисловості.

Більш детально за посиланням.

Просимо перевіряти дати заходів, оскільки організатори можуть з різних причин переносити події.

У разі відсутності точної дати проведення заходу, може бути зазначено місяць, у якому подія відбулася у попередньому році (роках): після появи точної дати від організаторів, її одразу буде опубліковано.

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності