Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Agri Vietnam

Дата:25 - 27 Червня 09:00 - 18:00
Тривалість: 3 дні
Формат:Виставка
Локація: В'єтнам. Хошимін
Сектори: Харчова промисловість, Машинобудівна промисловість
Agri Vietnam

Детальніше про захід

У Хошиміні протягом трьох днів відбудеться міжнародна виставка та конференція сільськогосподарської техніки, обладнання та технологій «Agri Vietnam».

Будучи найбільшою подією такого роду у В’єтнамі, Agri Vietnam спрямована на задоволення місцевого попиту, який є дуже високим у країні, а також на залучення іноземних інвесторів.

Подія надає чудову можливість для сільськогосподарських компаній, компаній, що займаються машинобудуванням і обладнанням, технологічних компаній, агрохімічних компаній, компаній, що займаються сільськогосподарськими рішеннями, для налагодження цінних зв’язків і вивчення численних можливостей для бізнесу.

На заході будуть представлені орієнтовно 4000 відвідувачів, а також 100 національних і міжнародних експонентів. Таким чином, Agri Vietnam є важливою платформою для презентування продуктів та інноваційних рішень, виявлення нових тенденцій та налагодження контактів.

У рамках програми «Business matching» відвідувачі можуть зареєструватися для особистих бесід з відповідними діловими партнерами.

Більш детально за посиланням.

Просимо перевіряти дати заходів, оскільки організатори можуть з різних причин переносити події.

У разі відсутності точної дати проведення заходу, може бути зазначено місяць, у якому подія відбулася у попередньому році (роках): після появи точної дати від організаторів, її одразу буде опубліковано.

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності