Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Texworld Apparel Sourcing

Дата:01 - 31 Липня 09:00 - 18:00
Тривалість: 3 дні
Формат:Виставка
Локація: Франція. Париж
Сектори: Легка промисловість
Texworld Apparel Sourcing

Детальніше про захід

Texworld Apparel Sourcing Paris двічі на рік збирає в Парижі тисячу експонентів з індустрії моди.

Захід пропонує професійним покупцям з усього світу платформу пошуку з широким вибором продуктів, починаючи від базових і закінчуючи найкреативнішими та найякіснішими.

Apparel Sourcing — це найбільша в Європі локація готової продукції, одягу чи модних аксесуарів. Вона збирає міжнародних виробників, які поєднують якість, креативність і конкурентоспроможні ціни.

Сюди входять чоловічий одяг (сорочки, індивідуальне пошиття, пальто, нижня білизна, купальники, спортивний одяг, уніформа та пуловери), жіночий одяг (креативне пошиття одягу, пальто, нижня білизна, купальники, уніформа, спортивний одяг, трикотаж), дитячий одяг (колекції від 0 до 18 місяців, 2-6 років та 6-14 років) та аксесуари (взуття, шкарпетки, сумки, вироби зі шкіри, рукавички, шалі, шарфи, шапки, кепки, краватки та метелики тощо).

Відвідувачі можуть знайти тут детальну та вичерпну інформацію про останні розробки, тенденції, продукти та послуги.

За попередніми даними, організатори очікують, що у заході візьмуть участь багато міжнародних експонентів та професіоналів, серед яких також багато постачальників і керівників: 530 експонентів із 14 країн на площі 11 000 м кв. (ключові цифри на липень 2023 року).

Захід є головною платформою для бізнесу та натхнення завдяки широкій міжнародній пропозиції, тематичним форумам і трендам.

Більш детально за посиланням.

Просимо перевіряти дати заходів, оскільки організатори можуть з різних причин переносити події.

У разі відсутності точної дати проведення заходу, може бути зазначено місяць, у якому подія відбулася у попередньому році (роках): після появи точної дати від організаторів, її одразу буде опубліковано.

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності