Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Торговельна місія до Нідерландів: результати

12 Червня 2024 17:09

Торговельна місія до Нідерландів: результати

8 українських малих та середніх ІТ-компаній долучилися до Торговельної місії до Нідерландів, яка відбулася з 4-7 червня 2024 року у місті Амстердам.

Нідерланди пропонують сприятливі умови для масштабування фінансових технологій у Європі.

У цій країні базуються понад 850 фінтех-компаній, фінансових установ, технологічних компаній, що робить фінтех-галузь Нідерландів другою за величиною в ЄС і третьою за обсягом інвестиційних коштів.

Під час підготовки до торговельної місії для українських компаній-учасниць провели освітній вебінар щодо огляду фінтех-ринку в 2024 році з рекомендаціями із залучення нових клієнтів та особливостями комунікації в Нідерландах.

Українські компанії-учасниці Торговельної місії:
IGAMA 8allocate
Teamvoy RozetkaPay
CIGen Solidgate
42flows.tech Perfsol

У межах місії українська делегації взяла участь в одній з найбільших міжнародних фінтех-виставок світу — «Money 20/20», під час якої компанії-учасниці провели понад 160 В2b-зустрічей, взяли участь в side-подіях, презентували можливості українського ІТ-сектору та налагодили нові бізнес-зв'язки з потенційними клієнтами та партнерами з Великої Британії, США, Франції, Німеччини та Нідерландів.

Окрім цього, українська делегація провела бізнес-зустрічі з представниками Business Finland, технологічної асоціації «Amsterdam Tech» та бельгійським інвестиційним фондом «Seven Capital», а також відвідала Науковий парк Амстердаму, де ознайомилася з екосистемою парку, містом стартапів та можливостями для кооперації з місцевими компаніями.

Торговельна місія організована Асоціацією «IT Ukraine» спільно з Офісом з розвитку підприємництва та експорту, національним проєктом Дія.Бізнес та за підтримки ЄС й Уряду Німеччини в межах програми міжнародного співробітництва «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація малих та середніх підприємств», яку в Україні реалізує німецька федеральна компанія Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Проєкт спрямований на підвищення конкурентоспроможності та стійкості українських малих і середніх підприємств, особливо з огляду на вступ до ЄС.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності