Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Консультування бізнесу з митних питань: друга хвиля набору

05 Лютого 2024 17:39

Консультування бізнесу з митних питань: друга хвиля набору

Експорт відкриває нові можливості для бізнесу, серед яких підвищення конкурентоспроможності, збільшення виробничого потенціалу та доходу. Проте митні питання можуть викликати певні труднощі, особливо в експортерів-початківців. Тож важливо експортерам надавати професійну підтримку, щоб допомогти уникнути найпоширеніших помилок та ефективно налагодити експортний процес.

Офіс з розвитку підприємництва та експорту запускає другу хвилю безоплатної тестової послуги — «Консультування бізнесу з митних питань», яку зможуть отримати ще 35 українських компаній.

Під час консультацій дізнаєтеся про:

  • проведення митних та інших платежів
  • митне оформлення товарів
  • спеціальні митні режими
  • митне законодавство
  • правильні коди УКТЗЕД
  • підтвердження походження товару

Консультації будуть корисними компаніям, що починають експортну діяльність, та досвідченим експортерам, які працюють у харчовій, меблевій, будівельній, машинобудівній та легкій промисловостях, а також у секторі креативних сервісів.

Пріоритетними у наданні послуги є вищезазначені сектори, але водночас розглядатимуть запити від представників інших галузей, охочих оптимізувати процеси митного оформлення.

Формат проведення консультацій: онлайн

Реєстрація

Дедлайн подання заявки на участь — 15 лютого 2024 року.

Якщо форма відображається некоректно або не відображається взагалі, будь ласка, перейдіть за посиланням.


Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності