Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Набір компаній для участі у Національному павільйоні України на FOODEX JAPAN 2024

19 Жовтня 2023 12:17

Набір компаній для участі у Національному павільйоні України на FOODEX JAPAN 2024

FOODEX JAPAN - найбільша в Азії виставка продуктів харчування та напоїв. У 2023 подію відвідало понад 2500 експонентів із понад 60 країн, розкриваючи нові можливості для бізнесу та надаючи рішення для нових глобальних викликів, що розвиваються.

Японська організація зовнішньої торгівлі (JETRO у співпраці з Посольством України в Японії, Офісом з розвитку підприємництва та експорту, національним проектом Дія.Бізнес та міжнародною платформою Nazovni,) оголошує про програму підтримки українських виробників продуктів харчування та напоїв, які бажають взяти участь у 49-й Міжнародній виставці продуктів харчування та напоїв «FOODEX JAPAN 2024».

З метою просування української харчової промисловості шляхом надання місцевим виробникам можливості вийти на японський ринок і сприяти експорту української продукції до Японії, JETRO створить спеціальний Національний павільйон підтримки України під час проведення виставки «FOODEX JAPAN 2024», яка відбудеться 5-8 березня 2024 року в Токіо.

Український павільйон представлятиме вітчизняну продукцію за такими категоріями:

  • Напої (окрім свіжовичавлених).
  • Кондитерські вироби, спреди.
  • Приправи, олія для приготування, спеції
  • Оброблені/свіжі овочі та фрукти.
  • Горіхи та злаки.
  • Морепродукти.

Дедлайн подачі заявок: 27 жовтня 2023 року.

Критерії відбору компаній, реєстрація та більш детальна інформація за посиланням.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності