Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Україна та Азербайджан погодили дозволи на транзитні перевезення

02 Червня 2023 17:14

Україна та Азербайджан погодили дозволи на транзитні перевезення

Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України погодили із Міністерством цифрового розвитку та транспорту Азербайджану надання українським перевізникам 3000 дозволів на виконання транзитних перевезень територією Азербайджану. Про це повідомляє Міністерство відновлення.

Як зазначає міністерство, такої кількості дозволів вистачить, щоб покрити всі потреби українських перевізників до кінця 2023 року.

Нагадаємо, раніше в Азербайджані змінилася процедура і зникла можливість придбати транзитний дозвіл на кордоні країни.

Бланки відповідних дозволів для вантажних перевезень вже отримані українською стороною. Для замовлення вони доступні з 26 травня 2023 року.

З інформацією про наявність дозволів у розрізі пунктів видачі дозволів можливо ознайомитись на офіційному вебсайті Укртрансбезпеки у розділі «Залишок дозволів на ПВД». Також Міністерство відновлення вже ініціювало проведення українсько-азербайджанської змішаної комісії з питань міжнародних автомобільних перевезень для обговорення питання визначення транзитної квоти дозволів на поточний та подальші роки.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності