Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Стартував 3-й етап грантової програми «Підтримка органічного сектору в Україні»

15 Травня 2023 15:06

Стартував 3-й етап грантової програми «Підтримка органічного сектору в Україні»

Об’єднання учасників органічного сектору України «Органічна ініціатива» оголошує про початок прийому заявок у рамках 3-го етапу програми «Підтримка органічного сектору в Україні».

Ознайомитись із положенням про грантову програму «Підтримка органічного сектору в Україні» в рамках 3-го етапу (травень-червень 2023 року) можна за посиланням.

Умови надання на цьому етапі безповоротної нецільової допомоги заявникам:

  • Бути юридичною особою або ФОП, які працюють або релоковані зі звільнених територій України у Донецькій, Житомирській, Київській (лише область), Миколаївській, Сумській, Харківській, Херсонській областях (відповідно до наказу Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України).
  • Надіслати заявку (підписану і відскановану/сфотографовану та у форматі Word) для отримання безповоротної нецільової фінансової допомоги разом із копією органічних сертифікатів за останні 2 роки та підписану декларацію необхідно надіслати не пізніше 21 травня 2023 року на електронну адресу: info@organicinitiative.org.ua.
  • Завантажити форму заявки на одержання гранту та декларацію заявника у форматі Word.

Результати будуть оприлюднені (на сайтах organicinfo.ua, organicinitiative.org.ua, qftp.org) до 1 червня 2023 року.

Контакти для питань щодо грантової програми:

Наталія Чоловська - президентка ЛМГО «Екотерра»

  • тел.: +380 50 430 7623,
  • e-mail: info@organicinitiative.org.ua.

3-й етап програми «Підтримка органічного сектору в Україні» впроваджується за підтримки Швейцарії у рамках швейцарсько-української програми «Розвиток торгівлі з вищою доданою вартістю в органічному та молочному секторах України» (QFTP).

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності