Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Процедура продовження реєстрації виробників рослинних кормів для експорту до КНР

04 Квітня 2023 10:58

Процедура продовження реєстрації виробників рослинних кормів для експорту до КНР

Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів повідомляє про процедуру продовження реєстрації Генеральною митною адміністрацією Китайської Народної Республіки українських виробників рослинних кормів: соняшникового та ріпакового шроту і бурякового жому.

Зазначена інформація надана Посольством України в КНР і, відповідно до неї, процедура продовження реєстрації передбачає подання зацікавленою потужністю заяви щодо продовження реєстрації та підтвердження у формі листа компетентним органом країни призначення відповідності виробництва, передбаченим двосторонніми протоколами санітарним та фітосанітарним вимогам до територіального органу Держпродспоживслужби за місцем розташування потужності.

Протоколи ветеринарно-санітарних та фітосанітарних вимог щодо експорту шроту ріпакового, соняшникового та бурякового жому опубліковані на офіційному вебпорталі Держпродспоживслужби.

Держпродспоживслужба зазначає, що відповідність вимогам країни призначення перевіряють за результатами інспектування (заходу державного контролю) з метою подальшого складання акту державного контролю (перевірки) на відповідність цим вимогам.

Із переліком українських потужностей, яким надано право експорту рослинних кормів (соняшниковий та ріпаковий шроти, буряковий жом) до КНР, можна ознайомитись на вебпорталі Головного митного управління Китайської Народної Республіки.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності