Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Саудівська Аравія зацікавлена купувати українську яловичину та баранину

31 Березня 2023 17:02

Саудівська Аравія зацікавлена купувати українську яловичину та баранину

Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів продовжує співпрацю з компетентними органами інших країн з метою диверсифікації ринків збуту для вітчизняних виробників, відкриваючи нові можливості для українських експортерів.

Так, фахівці Держпродспоживслужби та Саудівського органу з питань продовольства та лікарських препаратів (SFDA) в онлайн-форматі обговорили низку актуальних питань стосовно усунення технічних перешкод для розширення експорту харчових продуктів, яловичини і баранини, з України до Королівства Саудівська Аравія. Про це повідомляє Держпродспоживслужба.

Щодо збільшення експорту яловичини до Саудівської Аравії, сторони домовились про отримання Держпродспоживслужою від SFDA додаткових аплікаційних форм для заповнення українськими підприємствами з метою їх акредитації.

Найближчим часом вказані форми буде опубліковано на офіційному вебпорталі Держпродспоживслужби.

Як зазначає Держпродспоживслужба, невдовзі буде відкрито ринок баранини на експорт з України до КСА. Наразі між країнами триває процедура погодження двосторонньої форми ветеринарного сертифіката.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності