Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Україна та Гана мають намір збільшити торговельне співробітництво

17 Січня 2023 12:03

Україна та Гана мають намір збільшити торговельне співробітництво

Міністр аграрної політики та продовольства України Микола Сольський у рамках робочого візиту до Африки зустрівся із заступником міністра транспорту Республіки Гана Фредеріком Обенг Адомом. Про це повідомляє Мінагрополітики.

Серед питань – збільшення торговельних зв’язків між Україною та Ганою у сфері сільського господарства, а також реалізація спільних логістичних проєктів.

Микола Сольський зазначив, що співпраця між низкою компаній України та Гани вже налагоджена, однак є можливість покращити рівень торговельних відносин між країнами. Для цього необхідно нарощувати логістичні можливості і важливо робити це оперативно та злагоджено. За його словами, будівництво зернового хабу дасть українським фермерам і трейдерам впевненість у можливості постачання, а споживачі Гани матимуть якісну пшеницю. Це також дозволить нормалізувати ціни у майбутньому.

Заступник міністра транспорту Республіки Гана наголосив, що вони відкриті до співпраці із Україною і не бачать перешкод для більш активних торговельних зв’язків. Фредерік Обенг Адом підкреслив, Україні та Гані потрібно кооперуватися.

Також у цей день міністр агрополітики зустрівся із представниками бізнесу Республіки Гана, щоб предметно обговорити можливості співпраці, а також опрацювати план дій для реалізації спільних проєктів.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності