Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Індивідуальні консультації з ведення експортної діяльності для меблевих компаній

28 Листопада 2022 17:24

Індивідуальні консультації з ведення експортної діяльності для меблевих компаній

Одним зі шляхів подолання негативних наслідків війни та підтримки економічної стійкості держави є переорієнтація бізнесу на іноземні ринки. Для того, аби допомогти українському меблевому бізнесу вийти на ринок США, Офіс з розвитку підприємництва та експорту, національний проєкт Дія.Бізнес спільно з Програмою USAID «Конкурентоспроможна економіка України» оголошують відбір компаній меблевого сектору для участі в індивідуальних консультаціях з експортної діяльності на ринку США.

Консультації включатимуть:

  • діагностику готовності до експорту в США
  • візит на підприємство американського експерта
  • практичні поради щодо адаптації продукції до ринку США
  • консультації з ведення бізнесу з американськими партнерами

До консультацій буде відібрано 6 виробників меблів в Україні, які готові презентувати свою продукцію на ринку США, та мають виробничий потенціал для виходу на ринок.

Дедлайн подання заявок: до 1 грудня 2022 року.

Організатори: Офіс з розвитку підприємництва та експорту, національний проєкт Дія.Бізнес та Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України».

Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» підтримує Офіс з розвитку підприємництва та експорту в його зусиллях та ініціативах щодо просування меблевої галузі України на міжнародних ринках, включно із торговельними місіями, виставками, конференціями та програмами навчання для бізнесу.

Подавайте заявки на консультації та робіть перші кроки у напрямку міжнародних ринків разом з нами.

Якщо форма відображається некоректно або не відображається взагалі, будь ласка, перейдіть за посиланням.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності