Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Опитування МСБ щодо стану та потреб бізнесу під час війни: 9-та хвиля

14 Листопада 2022 11:49

Опитування МСБ щодо стану та потреб бізнесу під час війни: 9-та хвиля

Офіс з розвитку підприємництва та експорту запрошує власників та керівників компаній МСБ взяти участь дев'ятій хвилі опитування, висновки якого впливатимуть на розуміння Уряду та міжнародних партнерів України стану та потреб бізнесу в умовах війни.

За результатами проведеного буде проведено дослідження бізнес-середовища, яке може лягти в основу створення нових дієвих програм підтримки для українського підприємництва.

Пройти опитування

Дедлайн заповнення анкети: 19 листопада 2022 року.

Якщо форма відображається некоректно або не відображається взагалі, будь ласка, перейдіть за посиланням.



Серія опитувань та досліджень стану та потреб українського бізнесу в умовах війни проводяться в межах Ініціативи для відновлення економіки, розвитку підприємництва та експорту України. Ознайомитися з результатами попереднього дослідження можна за посиланням.

Нова хвиля дослідження проводиться в рамках Ініціативи для відновлення економіки, розвитку підприємництва та експорту України, яка реалізується Центром розвитку інновацій, «ДУ Офіс з розвитку підприємництва та експорту», національним проєктом Дія.Бізнес спільно з Advanter Group у співпраці з Міністерством економіки України, Міністерством фінансів України, Міністерством розвитку територіальних громад і територій, Міністерством цифрової трансформації, Міністерством з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій, Державною регуляторною службою, Коаліцією бізнес-спільнот за модернізацію України.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності