Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Промислові можливості України в Атлантиці

30 Вересня 2022 15:26

Промислові можливості України в Атлантиці

За результатами 44-ї щорічної сесії Організації з рибальства в північно-західній частині Атлантичного океану (НАФО) Україні на 2023 рік виділено національну квоту на вилов морського окуня в обсязі 150 тонн. Про це повідомляє Держрибагентство.

З таблицею квот можна ознайомитись за посиланням.

Звертаємо увагу, що до використання також доступні промислові квоти для груп Договірних сторін, що встановлені за статтею «Інші»: тріска атлантична, морський окунь, жовтохвоста лиманда, атлантична довга камбала, білий американський морський налим, скат, кальмар, вилов яких здійснюється «за олімпійським принципом» без розподілу на національні квоти.

Державне агентство меліорації та рибного господарства України запрошує зацікавлених суб’єктів господарювання долучитися до здійснення промислу у водах північно-західної частини Атлантичного океану.

Звертатися з відповідними пропозиціями та запитами можна за адресою:

  • 04053, м. Київ, вул. Січових Стрільців, 45-а,
  • e-mail: darg@darg.gov.ua.

З вимогами щодо необхідного пакету документів для провадження господарської діяльності з промислового вилову водних біоресурсів за межами юрисдикції України можна ознайомитися за посиланням.

У разі виникнення додаткових питань звертайтися за номером телефону: (044) 484-63-31.

Засідання НАФО та її робочих органів відбуваються щороку. Під час заходів обговорюються результати проведення наукових робіт з оцінки запасів водних біоресурсів, питання регулювання промислу у північно-західній частині Атлантичного океану, встановлюються національні квоти вилову водних біоресурсів тощо. Квота виділяється безпосередньо державі-члену, тому судно, що веде промисел за цією квотою, має бути під прапором України.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності