Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

ЕКА продовжує інформувати експортерів про свої фінансові інструменти в умовах війни

30 Вересня 2022 12:02

ЕКА продовжує інформувати експортерів про свої фінансові інструменти в умовах війни

Експортно-кредитне агентство (ЕКА) у жовтні продовжить кампанію інформування експортерів про доступні фінансові інструменти підтримки українських експортерів в умовах війни.

Так, ЕКА спільно з Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» та регіональними партнерами презентує публічні заходи на тему: «Експортне фінансування: доступні можливості та перспективи розвитку».

Під час дискусій буде представлено про нові продукти ЕКА, які спрощують доступ до передекспортного фінансування, зокрема на пільгових умовах, та дозволяють експортерам впевненіше працювати з іноземними покупцями на умовах відтермінування та розтермінування платежу.

Участь у заходах візьмуть представники місцевої влади, бізнес-спільноти, банків та ЕКА.

В офлайн-форматі:

  • 3 жовтня – м. Вінниця.

О 9:30 розпочнеться конференція «Експортне фінансування: доступні можливості та перспективи розвитку». Реєстрація до 2 жовтня, до 14:00, за посиланням.

  • 5 жовтня – м. Тернопіль.

О 9:30 розпочнеться круглий стіл «Експортне фінансування: доступні можливості та перспективи розвитку». Реєстрація до 4 жовтня, до 14:00, за посиланням.

  • 7 жовтня – м. Чернівці.

О 9:30 розпочнеться круглий стіл «Експортне фінансування: доступні можливості та перспективи розвитку». Реєстрація до 6 жовтня, до 14:00, за посиланням.

  • 17 жовтня – м. Житомир.

О 9:30 розпочнеться круглий стіл «Експортне фінансування: доступні можливості та перспективи розвитку». Реєстрація до 16 жовтня, до 14:00, за посиланням https://bit.ly/3LQeU8y

  • 31 жовтня – м. Суми.

О 9:30 розпочнеться круглий стіл «Експортне фінансування: доступні можливості та перспективи розвитку». Реєстрація до 30 жовтня, до 14:00, за посиланням.

Місце проведення та програма заходу будуть надіслані на вказані під час реєстрації електронні адреси напередодні кожного заходу.

В онлайн-форматі:

  • 28 жовтня відбудеться презентація продуктів ЕКА для Українського кластерного альянсу на платформі Zoom. Початок о 15:00. Презентація буде відкритою, тому всі охочі експортери, які хотіли би більше дізнатись про можливості експортного фінансування в умовах війни, можуть до 27 жовтня зареєструватись на подію за посиланням.

Посилання на підключення в Zoom та програми будуть надіслані напередодні заходу на електронні адреси, вказані під час реєстрації.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності