Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Публічний захід «Експортне фінансування: доступні можливості та перспективи розвитку»

21 Вересня 2022 11:02

Публічний захід «Експортне фінансування: доступні можливості та перспективи розвитку»

22 вересня 2022 року в Дія.Бізнес.Полтава відбудеться публічний захід «Експортне фінансування: доступні можливості та перспективи розвитку», який проведе Експортно-кредитним агентство (ЕКА) за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України».

Запланована презентація актуальних інструментів фінансової підтримки експортної діяльності бізнесу, які діють під час дії воєнного стану.

У заході також візьмуть участь представники регіональних відділень Укргазбанку, Ощадбанку, Укрексімбанку, які у партнерстві з ПрАТ «Експортно-кредитне агентство» вже надають пільгове кредитування підприємцям на виконання експортних контрактів.

Після закінчення воркшопу експортери можуть отримати індивідуальні консультації щодо продуктів передекспортної фінансової підтримки.

Участь у заходах буде корисна представникам експортоорієнтованого бізнесу області та виробникам, які планують свою зовнішньоекономічну діяльність.

Дедлайн для реєстрації на захід: 21 вересня 2022 року, до 14:00.

Більш детально за посиланням.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності